Om Casting Reflections

vores Mission

Er at gøre kursisterne til succesfulde Fluekastere eller Surfcastere. Og være i stand til at identificere og rette deres egne fejl.

 

Vi opnår vores mission ved at lære dem reglerne inden for casting, og hvordan de navigerer inden for deres grænser.

 

vores kerneværdier

Vi har fokus på vores deltagere 

Vi gør vores bedste for at skabe en professionel og afslappet atmosfære 

Et afslappet sind, er et åbent sind som vi kan forme 


Manden bag Casting Reflections

Mit navn er Bue Poulsen. Da jeg var otte år gammel, fik jeg kronisk fiske feber. I dag fylder fluefiskeri en stor del af mit liv. Jeg elsker at fiske efter den stærke atlantiske laks, der findes i de danske åer. At kunne præsentere min flue hvor som helst, er alpha og omega for at få succes. 

Det har fået mig til at stræbe efter at blive FFI (Fly Fishers International) “Certified Casting Instructor”. Efter flere års hård træning, kan jeg med stolthed sige, at jeg blev den første europæer til at bestå den nye FFI certificering som “Two-handed Master Casting Instructor”.

I 1990 udgaven af Nap & Nyt, læste jeg for første gang om Surfcasting. Det fascinerede mig, at man med special grej og specielle Surfcasting teknikker kunne få sit lod over 200 meter ud. Det måtte jeg lære, men det blev først i 2002 at jeg mødte nogle mennesker, som kunne lære mig det. 

Det er siden blevet til flere danmarksmesterskaber i Surfcasting og jeg er i skrivende stund indehaver af de danske rekorder i 125, 150 og 175 grams kategorierne med henholdsvis 230, 232 og 226 meter. Jeg er en alsidig Surfcaster, der mestrer tre forskellige off the ground-cast og fem forskellige luftfødte Surfcast. 

I 2011 udgav jeg den danske håndbog “Surfcasting”.

Håndbogen Surfcasting

Forlaget melder alt udsolgt. Da Surfcasting er en niche i Danmark, vil bogen ikke blive genoptrykt. 

Heldigvis kommer der en gang imellem et velholdt brugt eksemplar til salg.

Man kan også låne bogen på de danske biblioteker.

Håndbogen Havørred Reflektioner på kysten

Jeg har også bidraget til bogen med afsnittet “Med multihjul på kysten”.